Sanira se krovište Doma zdravlja Čapljina

U sklopu nastojanja da unapredi zdravstvenu infrastrukturu i osigura bolje uvjete za pružanje zdravstvenih usluga, Dom zdravlja Čapljina je nedavno započeo s važnim projektom renovacije krova jedne od svojih ključnih zgrada.

Ovaj značajan poduhvat ostvaren je zahvaljujući velikodušnoj donaciji Vlade Republike Hrvatske, čime je omogućena realizacija radova od izuzetnog značaja za lokalnu zajednicu.

Radovi na krovu Doma zdravlja Čapljina obuhvaćaju temeljitu modernizaciju krovne konstrukcije, čime će se osigurati dugoročna sigurnost, energetska efikasnost i optimalna funkcionalnost zgrade.

Kvalitetnije pružanje usluga

Donacija Vlade RH pridonijet će stvaranju kvalitetnijeg okruženja za pružanje zdravstvenih usluga te će imati pozitivan utjecaj na sve korisnike doma zdravlja, pacijente i medicinsko osoblje.

Očekuje se da će renovacija krova rezultirati poboljšanom termalnom izolacijom, smanjenjem energetskih gubitaka te dugoročnom održivošću objekta.

Time će se stvoriti ugodno okruženje za pacijente, ali isto tako i optimalni radni uvjeti za zaposlene u zdravstvenom sektoru.

Bolje korištenje i estetski dojam

Nova krovna konstrukcija će pridonijeti ukupnom estetskom dojmu zgrade, doprinoseći cjelokupnom vizualnom identitetu Doma zdravlja Čapljina.

Ovim putem, Dom zdravlja Čapljina izražava iskrenu zahvalnost Vladi Republike Hrvatske na nesebičnoj podršci i financijskom doprinosu realizaciji ovog značajnog projekta.

Navedena donacija nije samo investicija u zdravstvenu infrastrukturu Čapljine, već i izraz prijateljstva i suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.